IKV Kiinteistötekniikka Oy

IKV Kiinteistötekniikka Oy, entinen Ilmastointi K.Vähäoja, on laajentanut toimintaansa koko talotekniikan sektorille ja luonut uuden palvelukonseptin yhdistämällä kiinteistötekniikan eri osa-alueet edistyneen teknologian avulla. Perinteisten ilmastointi-, putki- ja automaatiourakoinnin lisäksi talotekniikan prosessiosaamisemme on huippulaatua.

Tarjoamme kiinteistöautomaatiopalveluita laajasti urakoinnista huoltoon, huollosta huoltosopimuksiin, huoltosopimuksista energianhallintapalveluihin. IKV tuottaa LVIAK-urakointia ja -huoltoa. 2014 alkaen putkiurakointi ja kylmätekniikka ovat kiinteä osa yritystämme ja ne täydentävät talotekniikan prosessiosaamisemme sekä resurssimme näillä osa-alueilla. Huolehdimme myös asennuksiimme liittyvistä sähkötöistä. Kiinteistö-automaatioyksikkömme avulla koko toiminta sidotaan taloteknisiksi kokonaisurakoiksi.

Kiinteistöautomaation laitteiksimme olemme valinneet useiden mahdollisuuksien joukosta Trend-laitemerkin. Trendin skaalautuvuus ja integrointimahdollisuudet muihin olemassa oleviin järjestelmiin ovat tutkimuksemme mukaan ainutkertaiset. BACnet-väyläteknologia on järjestelmiemme sydän. Lukuisat talotekniset prosessit tukevat BACnet-väylää, ja pystymme tarjoamaan myös suunnittelun konsultaatiota talotekniikan kaikille osa-alueille ja järjestelmiin. Olemme BACnet-integroinnin ammattilaisia.

Hallitus
  • Jouni Kumpulainen, puheenjohtaja
  • Matti Wetterstrand
  • Eero Rantala

  • Ota yhteyttä
    IKV Kiinteistötekniikka Oy -liikemerkki